IT Drift

Trenger din bedrift en rådgiver og samarbeidspartner for å finne IT-løsninger som passer for dere? Level Digital hjelper små og mellomstore bedrifter med IT drift. Vi dekker viktige områder som:

IT-nettverk

Administrasjon og styring av IT-infrastruktur og systemer. Infrastruktur som støtter kommunikasjon og dataoverføring mellom datamaskiner og enheter i organisasjonen.

IT-sikkerhet

Informasjons- og datasikkerhet er nødvendig for å sikre at drift av forretningen kan foregå uforstyrret uten nedetid, tap av data eller integritet. Det sikrer kontrollert tilgang for ansatte som skal gjøre en jobb. Ha en trygg og sikker brannmur som sikrer deres nettverk. Ha gode rutiner for bytte av passord. Dette bør gjøres med jevne mellomrom. Level Digital hjelp deg med sikkerhet.

Driftsavtale

Din bedrift har muligens ikke et så stort behov at de trenger å ha engen IT-avdeling. Likevel må IT viker optimalt for at alle ansatte skal få gjort jobben sin.
Ønsker du å outsource IT-drift kan Level Digital hjelpe. Vi tenker helhetlig, forebygger og kan være din IT-partner. Se for deg hvor du kan få ubehagelige situasjoner rundt IT og gi oss utfordringen.

Microsoft-lisenser

Level Digital setter opp løsninger for samhandling og informasjonsdeling basert på lisenser fra Microsoft. Utvalget et stort, men vi hjelper deg med valg av riktig lisens. Beskriv bruke din og vi kan hjelpe deg.

Ta en prat med oss